Specialpris på teaterbilletter til skoler og institutioner

Giv jeres børn/unge en teateroplevelse på Sjællands Teater. Vi tilbyder teaterbilletter til børnehaver, skoler og andre institutioner til en specialpris på kr. 50.- pr. billet. Denne pris gælder for både børn- og voksenbilletter til alle Sjællands Teaters egenproduktioner og gæstespil.

Vores skoleforestillinger spiller typisk hverdage indenfor almindelig skoletid, men specialprisen gælder også til udvalgte aftenforestillinger.

På listen herunder kan I se hvilke forestillinger, der er tilgængelige til specialprisen i indeværende- og kommende sæson:

Sæson 20/21

Cykelmyggen Egon uge 18 + 19, 2021 – skoleforestillinger kl. 10:00 – kontakt teatret for datoer.

Sæson 21/22

– Bemærk listen over forestillinger sæson 21/22 opdateres løbende.

 

Er I en skole eller anden institution, og ønsker I billetter til én eller flere af ovenstående forestillinger til specialpris kr. 40.- pr. billet, kan billetter bestilles på 61 44 12 63, eller hos Marlene Rohde Søndergaard mrs@sjteater.dk

I bedes oplyse følgende i mailen:
Forestilling:
Dato og tid:
Antal børn:
Antal voksne:
Skole/institution:
Adresse:
Kontaktperson:
Kontaktpersons mail + mobilnummer:

*EAN-nummer (ønsker I at betale med en EAN-faktura, skal I oplyse skolens EAN-nummer)

Bemærk at billetter til specialpris ikke kan kombineres med andre rabatter, og ikke er refusionsberettigede.

 

OM REFUSION PÅ KØB AF TEATERFORESTILLINGER

I Danmark kan alle kommunale institutioner og skoler søge om at få refusion ved køb af teaterforestillinger. Refusionen udgør 50% af billetprisen ekskl. moms. Som kommunal skole og institution skal I søge refusion hos jeres kommune.

Kommunale skoler og institutioner i Slagelse Kommune skal henvende sig til Kultur- og Fritidsafdelingen på mail: kultur@slagelse.dk.  Ved spørgsmål kan Susanne Møller kontaktes direkte på telefon 58 57 42 45 eller Dorthe Nayberg på tlf. 2916 7835.

Ikke-kommunale skoler/institutioner i kommunerne: Kalundborg, Lejre, Odsherred, Ringsted, Slagelse og Sorø, kan henvende sig til Bent Holmegaard fra Kulturregion Midt- og Vestsjælland på mail bhh@odsherred.dk eller på telefon 5966 6403.